då så
När killen kom hem tittade vi lite på tv.
Sen gjorde han kvällsmat, ja inte fråga mig varför kocken inte äter när han lagar mat?
det hade jo jag gjort, okej jag gjorde det när jag jobbade i kök.
hmm kanske skulle göra brand deg en av dagarna? de e såå gått, förstår inte varför vi inte har såna klassiska saker på jobbet?
jaja, men vi har heller inget som ska vara ”dessertigt” … ja inte vad jag förväntar mig?!
när vi hade tittat klart, och han gjort sin mat, eller höll på med den fixade jag med min glass, och choklad sås
mmm det e gott och så bra för min mage till det också =)
ja alltså när man letar lite så hittar man jo sånt man tål, det är bara man ska inte ta genvägar alltid, utan man ska ta det som man vill ha det, och sen kanske inte alltid det går, tex när man är ute, eller så, man kan inte begära att alla ska fatta vad som är okej eller inte.
många kockar bryr sig inte om sånt, eller är okunniga tyvärr.
nu kommer vi dok till den intressanta delen, tror ni jag kommer iväg i morgon??
jag tveker och tror inte det, men man vet aldrig med mig